Mnenja naročnikov

"Storitve podjetja Spletosfera so hitre in zanesljive, za vsak problem skupaj poiščemo rešitve."

Rudi Zaman, direktor
Didakta d.o.o.

"Izdelavo spletnega mesta smo zaupali podjetju Spletosfera predvsem zaradi njihovih dolgoletnih izkušenj iz tega področja in natančnosti pri izvedbi.
Prepričani smo, da je bila naša odločitev pravilna, saj spletno mesto deluje zelo zanesljivo že več let in zelo dobro služi svojemu namenu in je vir več kot 90% povpraševanj s strani naših kupcev."

Matjaž Križmančič, direktor
Mave d.o.o.

"Izredno smo zadovoljni z izdelano spletno stranjo, tako oblikovno kot tehnično, ter tudi s samim potekom njene izdelave. Podjetje SPLETOSFERA d.o.o. nas je navdušilo s svojim profesionalnim pristopom, ažurnostjo in prijaznostjo ekipe, ki je sodelovala pri projektu. Prav tako so nam ponudili pomoč, da lahko nekatere stvari sami vnašamo na spletno stran."

Jezeršek Jernej, direktor
Mizarstvo Jezeršek, d.o.o.

"Strokovnjaki iz družbe SPLETOSFERA d.o.o. so za mojo odvetniško pisarno vzpostavili elektronsko pošto (z možnostjo sinhroniziranega oddaljenega dostopa branja elektronske pošte) in spletno stran. Storitev so odlično opravili: natančno so se držali dogovorjenih rokov (kljub temu, da je bila potrebna dodatna prilagodljivost z njihove strani), sledili so mojim izraženim željam ter zadeli so tudi neizražene (predvsem glede spletne strani), bili so hitro dosegljivi in odzivni. Skratka, storitev kot si jo stranka lahko samo želi, tako da sem račun (ki je bil zelo konkurenčen) z veseljem plačal."

mag. Vid Leskovec, LL.M., direktor
Odvetniška pisarna Leskovec, d.o.o.

"Odločitev za sodelovanje s podjetjem Spletosfera d.o.o. se je izkazala za zmagovito. Rešitev je v okviru sprejemljivih stroškov polno zaživela v dogovorjenih rokih. Tudi tekoče vzdrževanje in delovanje spletnega portala je zgledno, najbolj pomembno pa je, da obisk nove spletne strani dnevno narašča, prav tako pa narašča promet z elektronskim denarjem, karticami paysafecard, ki omogočajo varno plačevanje na internetu in katerih uporaba in nakup je glavna tema spletnega mesta www.eDenar.net."

Igor Bernot, direktor
mc2 d.o.o.

"Profesionalni pristop in fleksibilnost ekipe v Spletosferi sta omogočili hitro in kvalitetno postavitev spletne strani ter celostno podobo, ki so jo pohvalili številni poslovni partnerji, s katerimi sodelujem. Moja pričakovanja, da bo spletna stran privlačna, a vendar funkcionalna in profesionalna so bila izpolnjena. Hvala ekipi za potrpežljivost, številne koristne nasvete in priporočila."

Andreja Križnič, direktorica
PROAKTIV.KOM d.o.o.

"V podjetju, ki se ukvarja z nepremičninami (posredovanje gradnja za trg, nadzor...) je za dolgoročno delovanje nujno potrebna tudi prisotnost na svetovnem spletu. Veseli smo, da smo izdelavo spletne strani zaupali podjetju, ki učinkovito združuje občutek za oblikovanje, estetiko, širino razmišljanja, ter ustrezno tehnično znanje s tega področja. Odnos do strank, hitrost in kvaliteta izvedbe so v Spletosferi na takšnem nivoju, da sodelovanje z njimi postane čisti užitek. Od nas prejmejo vse točke, vam pa jih iskreno priporočamo!"

Marko Bernik, direktor
AS Invest d.o.o.